RÓLUNK TERMÉKEK BESZÁMOLÓK TIPPEK GALÉRIA VIDEÓK LETÖLTÉSEK
 
 

I. Nemzetközi S-Carp Product bojlis versenyen. Végeredmény.

 

Az utolsó éjszaka és a szombat reggeli események:

Péntek estétől a verseny utolsó éjszakája rendkívül izgalmasan és eseménydúsan alakult.  A még midig borongós kissé szeles idő pozitívan hatott a halak étvágyára! Több csapat, az éjszaka folyamán - köszönhetően egy-egy szebb fogásnak - jelentősen átrendezték a verseny eddigi állását. A verseny eddigi legnagyobb halát fogó MaxCarp team kissé szomorúan vette tudomásul, hogy a 4-es álláson horgászó CT Szlovákia team, majd egy kg-al nagyobb amurt fogott náluk. A hatalmas hal pontos súlya 22,87 kg-ot nyomott, ami egyben a verseny legnagyobb hálát is jelentette.

Nem sokkal éjfél előtt jelezte a 15-ös álláson horgászó Horogász Carp Team, hogy két mérlegelhető ponty után egy közel húsz kg-os pontyot is fogtak. A pontos mérlegelésnél kiderült, épp csak picivel van a bűvös húsz kg alatt a hal. A tömzsi tükörpontyot végül 19,68 kg-os súlyban jegyeztük be a mérlegelő lapba. Ez a hal lett végül, a versenyen fogott legnagyobb ponty is egyben.

Pár perc elteltével a 13-as álláson horgászó Carphunters Team 14 éves tagja jelezte, hogy szintén kimagasló súlyú halat tereltek szákba.  A hibátlan növényevő 19,88 kg-ot nyomott.

A reggeli órákra az egész héten egyenletesen és nagyon eredményesen horgászó Brillant Carp Team tagjai jelezték, hogy ismét három db. termetes ponttyal bővítették az eddigi fogásaikat. Attila és János az éjszaka folyamán egy 6,22 kg-os, egy 13,88 kg-os és egy gyönyörű 15,96 kg-os ponttyal növelte előnyét.

A reggeli mérlegelésnél több csapatnak is volt még mérlegelhető hala, sőt a RAF Angling Team is megfogta a versenyen az első mérlegelhető halukat, egy 15,36 kg-os amur személyében.

Reggel 9-órakor a 2011-es I. S-Carp Product Nemzetközi verseny véget ért és megkezdődött a héten fogott halak összesítése, valamint a csapatok rangsorolása.

Az eredményhirdetés és a díjak átadása délben megkezdődött.

Első helyezést ért el:  BRILLANT CARP TEAM 198,92 Kg-os fogással és 288,98 pontszámmal.

Második helyezést ért el:  CT Szlovákia TEAM 143,53 Kg-os fogással és 235,18 pontszámmal.

A verseny legnagyobb halának járó díjat, egy 22,87 kg-os amurral, szintén a CT SZLOVÁKIA TEAM nyerte meg
!

Harmadik helyezést ért el: HOROGÁSZ CARP TEAM 93,23 Kg-os Fogással és 131,11 pontszámmal.

A legnagyobb átlagsúlyt elérő csapat, a MaxCarp Team tagjai lettek.

 

Összegzés:

A verseny, köszönhetően az érkező hidegfrontoknak, a hét második felére nagyon izgalmassá és élvezetessé vált a csapatok nagy részére.  Az előzetes hírekkel ellentétben a tónak kimagasló az amur állománya is! Sokkal több növényevő él a tározóba, mint gondolták volna. Mivel ez a hal is teljes mértékben beleszámított a versenybe, ezért azok a csapatok, akik kellő időben rá álltak az amur horgászatára, azok szép eredményeket értek el. Kivétel a Brillant Carp Team volt, akik a hét folyamán csak és kizárólag pontyokat fogtak. Reméljük a versenyzők amennyire csak lehetett jól érezték magukat és kellemes élményekkel emlékeznek majd - e hétre.

 

A csapatok az öt nap alatt 84 darab 5 kg feletti halat fogtak 902,10 kg összsúlyban! Véleményünk szerint lévén, hogy 16 csapat indult a versenyen ez nagyon szép eredmény. A halak átlagsúlya 10,73 kg-ra jött ki!

       

 

Köszönjük a szponzoroknak a felajánlott díjakat, ill. Purgel Istvánnak és a vezetőségnek, hogy segítségével igénybe vehettük a Fehérvárcsurgói tározót. Köszönjük mindenkinek a segítséget, aki segített a verseny megszervezésben illetve a lebonyolításában!

 

 

Sági Tamás

S-Carp Product Team

 

RÓLUNK TERMÉKEK BESZÁMOLÓK TIPPEK GALÉRIA INFORMÁCIÓK KIEMELT PARTNEREINK VIDEÓK LETÖLTÉSEK Cookie