RÓLUNK TERMÉKEK BESZÁMOLÓK TIPPEK GALÉRIA VIDEÓK LETÖLTÉSEK
 
 

BOJLIK - CSALIZÓ BOJLIK

 

db
A kosárban:
0 termék
0 Ft
SQUID LIVER - COLD WATER - BOILIE

Párolási eljárással készült! Egy speciálisan hideg vízre kialakított bojli! Leginkább tavasszal, márciusban és áprilisban, valamint ősszel az októberi, novemberi és decemberi hónapokban érdemes alkalmazni! A bojli összeállításánál és gyártásánál szigorúan ügyeltünk arra, hogy a 10-13 Celsius fokos és az alatti vízben is kitűnően ''dolgozzon'' és kapásra ingerelje a pontyokat! Ebből a bojliból a magas zsírtartalmú liszteket teljesen mellőztük. Ehelyett nagy mennyiségű marhamáj liszttel (50g/kg), Liquid Liver-rel, G.L.M. Extract-tal, valamint a szenzációs vízoldhatósággal rendelkező Pre-digested halliszttel tettük ellenállhatatlanná, kiegészítve a legfinomabb madáreleségekkel és fűszeres attraktorokkal (Robin Red). Érdekes illatát különböző esszenciális olajok harmonikus együttese adja. Az erősen májas-halas ízt egy kevés csili, fokhagyma granulátum és dupla adag édesítő teszi különlegessé és rendkívül vonzóvá a pontyok számára a lehűlő őszi, illetve a lassan melegedő tavaszi vizekben. Tőkehalmáj és kenderolajjal készítve!
 
KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

WHITE SECRET POP-UPS BOILIE

COOKED CHILI HEMP SEED

RÓLUNK TERMÉKEK BESZÁMOLÓK TIPPEK GALÉRIA INFORMÁCIÓK KIEMELT PARTNEREINK VIDEÓK LETÖLTÉSEK Cookie