Instagramm
 
RÓLUNK TERMÉKEK BESZÁMOLÓK TIPPEK GALÉRIA VIDEÓK LETÖLTÉSEK
  Bezár Információk
 

BOJLIK - CSALIZÓ BOJLIK

 

db
A kosárban:
0 termék
0 Ft
NEW - SQUID EFFECT BOILIE
 
Párolási eljárással készül! A 2017-es év elején megújult Squid Effect bojliba olyan 100%-os tisztaságú, nagyon vonzó és egyben nehezen beszerezhető alapanyagokat és kivonatokat csoportosítottunk össze, amelyek bizonyosan közelebb visznek a hőn áhított sikerhez. A receptet Monster Crab Classic aromával és Carp Appetite Extract-tal egészítettük ki, hogy egy kiemelten eredményes, a megszokottól eltérő csalit hozzunk létre. A Carp Appetite Extract nagyon erős és egyedi illata hihetetlenül jól illik a bojli ízvilágához, így hatványozottan növeli annak vonzerejét! A természetes mély íznek és az illatanyagoknak, valamint a kiemelkedő aminosavak koncentrációjának köszönhetően a Squid Effect a pontyokat receptoraiknál fogva az etetésünkre irányítja és evésre ösztönzi! Igazi "nagyhalas", a nyári melegekben is kimondottan jól működő bojli!

Ennél a bojlinál kimondottan javasoljuk a fagyasztott verziót, hogy a lehető legjobban kiérződjenek, működjenek a csaliban lévő fantasztikus íz és illatanyagok!
 
Főbb összetevők: 100% Squid Extract kivonat, 100% Marha májpor kivonat, HD-200 Stimulant, Carp Appetite Extract, Pre-digested Fish Meal, Perui Squid Meal, Liquid Tuna Extract L030…
 
KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

BEEF LIVER POWDER - 100%

HYPER - 6 POP-UPS BOILIE

RÓLUNK TERMÉKEK BESZÁMOLÓK TIPPEK GALÉRIA INFORMÁCIÓK KIEMELT PARTNEREINK VIDEÓK LETÖLTÉSEK Cookie