RÓLUNK TERMÉKEK BESZÁMOLÓK TIPPEK GALÉRIA VIDEÓK LETÖLTÉSEK
 
 

RÓLUNK

 

Cégünkről: Jellegét tekintve családi vállalkozás, amely 2007 tavaszán alakult és a mai napig szintén ebben a formában működik. Az első évben a szükséges engedélyek beszerzése után, mindösszesen négy termék forgalmazásával kezdtük meg működésünket. A következő években, rendkívül sok és alázatos munkának köszönhetően sikerült lépésről - lépésre létrehoznunk egy olyan termék-palettát, amely napjainkra szinte teljes egészében kielégíti a nagypontyok után vágyakozó horgászok igényeit. Jelenleg olyan külföldi gyáraktól tudjuk folyamatosan beszerezni a kifogástalan minőségű hígítatlan alapanyagokat és termékeket, melyeket kimagasló minőségük mellett, megfizethető áron tudjuk kínálni vásárlóinknak.

Célunk: Egy letisztult termékpaletta létrehozása, a kifogástalan minőség megőrzése mellett. Szeretnénk, ha az S-Carp Product név mind a magyar mind a külföldi pontyhorgászok között egyet jelentene a minőséggel. Szeretnénk beszámolókkal, cikkekkel igazolni az S-CARP PRODUCT termékek eredményességét valamint fogósságát. A tippek rovatunkkal, tanácsainkkal pedig elősegíteni, hogy a termékeinket használó horgászok minél több kapitális halat tudjanak horogra keríteni.

Elvünk: Szeretnénk a horgászokkal megértetni, mennyire fontos a kapitális halakkal történő kíméletes bánásmód elsajátítása. Kérjük, horgásztársainkat kövessék a "Catch and Release" - fogd meg és engedd vissza - elvét, hogy minél több kapitális ponty éljen vizeinkben még hosszú éveken keresztül. 
 

Sági Tamás
 

          Tisztelt pontyhorgászok!
Legyenek Önök kezdő, vagy akár fanatikus pontyhorgászok mi szívesen megosztjuk több éves tapasztalatainkat, észrevételeinket, hogy minél nagyobb sikereket érjenek el a pontyhorgászat területén. Figyelmükbe ajánljuk kifogástalan minőségű termékpalettánkat, amely segítségével, reményeink szerint kimagasló eredményeket érhetnek majd el.
 

RÓLUNK TERMÉKEK BESZÁMOLÓK TIPPEK GALÉRIA INFORMÁCIÓK KIEMELT PARTNEREINK VIDEÓK LETÖLTÉSEK Cookie