Az egyik "legantiszociálisabb", de egyben a leghatásosabb illat is az összes ponty aroma közül! Vajsavóból, hidrolízissel vonják ki. Az N-Butyric Acid egy teljes egészében természetes szerves sav, mely erősen savas ízzel és enyhén édeskés háttérillattal rendelkezik (ez leginkább a főzés után érezhető a csalinkban). Érdekes módon a pontyok 1000-szer jobban ''felismerik'' ugyanakkora koncentrációban, mint az ember! A vajsavval egész évben fokozhatjuk szinte az összes csalink vonzerejét, de kiváltképpen a melegebb vízhőmérsékletű vizeken lehet nagyon eredményes! Használhatjuk fő illatként is 10-20 csepp/kg-os adagolásban, de rendkívüli hatását háttérillatként alkalmazva fejti ki igazán.
Ajánlott adagolás: 5-20 csepp/kg
(20 csepp=0,5 ml)
Tipp: Félelmetes módon növeli a csalink vonzerejét, ha ananászos, édes vagy gyümölcsös illattal is kombináljuk!
Figyelem! 100%-os tisztaságú, nincs hígítva!