RÓLUNK TERMÉKEK BESZÁMOLÓK TIPPEK GALÉRIA VIDEÓK LETÖLTÉSEK
 
 

Marine Halibut pellet: az íz hatás fokozható!

 

Az S-Carp product az idei év nyarán piacra dobta az eredeti Marine halibut pelletet, amely egyenesen a szigetországból érkezik hazákban, és eddig kizárólag csak a neves külföldi cégek termékpalettáján találkozhattunk vele… 
 

Ez a típusú pellet a többi pellettől abban különbözik, hogy jelentős mennyiségben tartalmaz tengeri tintahal és kagyló lisztet, valamint extra oldódási idővel rendelkezik, ami meleg vízben is minimum 10-12 óra! Így a csalogató hatása sokkal tovább tart és ez által a pontyok jóval tovább tartózkodnak az etetésünkön. A Marine halibut pelletek a nyári hónapok nagy slágerei, azonban az őszi lehűlő vizeknél, valamint a kapástalan időszakban is nagyon jó eredményeket érhetünk el velük. Egy apró, de hatásos trükk segítségével, még fogósabbá tehetjük a kemény pelleteket, amit most szeretnék bemutatni a kedves olvasóknak.Az elkészítéshez szükségünk van néhány kiváló minőségű folyékony adalékra. Ezek a következők: C.S.L., Minamino és az elmaradhatatlan halolaj, jelen esetben a Lazac olaj. Mindhárom összetevő nagyon jó csalogató hatással rendelkezik és hatásukat a hideg vízben is, nagymértékben kifejtik.

A pelleteket öntsük egy edénybe, majd locsoljuk le a három különböző adalékkal. Fontos, hogy minden esetben tartsuk be a flakonokon előírt adagolási mennyiséget.Ezt követően az edény tartalmát jó alaposan rázzuk össze, hogy a pellet szemek egyenletesen magukba szívják az összetevőket. A Marine halibut pelletnél ez akár 24 óra is lehet! Ezután etetésre és csalizásra alkalmas lesz a „feltuningolt” finomság.

Ez a kiváló aminosavakban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag keverék alkalmas a pva-hálóba is, mivel azt nem oldja. Ide célszerű a kisebb méretű szemeket használni, a csalizáshoz pedig alkalmazzuk bátran a 22mm-es pellet szemeket. A témához még fontos megjegyezni, hogy a flakonok tartalmát felhasználás előtt minden esetben jó alaposan rázzuk fel. Természetesen, ha valaki nem akar bíbelődni a tóparton, ezt otthon is megteheti, akár előző nap is, így a csalink ízesítése még jobban „összeérik”. Sajnos ezeknek a pelleteknek ami az előnyük, az egyben a hátrányuk is, mégpedig az, hogy nem fúrtak. Így ha csalizásra szeretnénk felhasználni, akkor ezt a műveletet mindenképpen el kell végezni. Szerencsére a piacon ma már kiváló minőségű fúrók találhatók, és szinte gyerekjáték kifúrni 

 
Ha kedvet kaptál, próbáld ki! Nekünk már bizonyított. Jó fogást és kapitális halakban gazdag vízparti órákat kíván az S-Carp Product csapata.


    


Írta: Gerencsér István
RÓLUNK TERMÉKEK BESZÁMOLÓK TIPPEK GALÉRIA INFORMÁCIÓK KIEMELT PARTNEREINK VIDEÓK LETÖLTÉSEK Cookie