RÓLUNK TERMÉKEK BESZÁMOLÓK TIPPEK GALÉRIA VIDEÓK LETÖLTÉSEK
 
 

Egy élményekben gazdag nyári hét emlékei

 
Július végi szabadságom első hetében idén is hatvani tavat vettem célba! Csali választás terén soha nem szoktam túlvariálni a dolgokat, és az esetek legnagyobb részében egy féle ízt viszek magammal! A vízben található sok kagyló és hínármező miatt, ezúttal a G.L.M. & Anchovy bojlira esett a választásom!  Három héttel az indulásom előtt jeleztem is Tamásnak, hogy kell egy ''nagyobb'' mennyiség, amit a kézhez vétel után majd két hétig szárítottam, nehogy meglepjenek a nem kívánt fehér halak!
 

Behúzás után szinte azonnal elkezdtem fogni a pontyokat, és ez ki is tartott egészen a túra végéig! A halak zöme 12-15 kg között mozgott, de azért akadt jó pár darabosabb példány is a merev bevonatos blow back rigekre! A mély, és kristály tiszta vizű bányatavak lakói páratlan élményt nyújtanak fárasztás közben!  Utolsó napokban meglátogatott Tranker Balázs, akivel sikerült is egy brutális erejű bő 17kg-os meseszép tükröst szákolnunk. Csalizás terén a dupla 24-es párosítás adta a legtöbb halat, azonban a legnagyobb, - 20.20 kg-os tövest- egy 18mm-es Fruit Extra pop –up bojlival könnyített csalival sikerült becsapnom.
 

Fárasztó, a nyárhoz képest is szokatlanul meleg időben telt a hét, mindezek ellenére azonban hatalmas élményekkel, izgalmakkal ajándékozott meg a parton eltöltött idő! A hosszú szavakkal tömött sorok helyett beszéljenek inkább a parton készült képek!

Üdvözlettel: Mester Ádám
S-carp Product Team

 
RÓLUNK TERMÉKEK BESZÁMOLÓK TIPPEK GALÉRIA INFORMÁCIÓK KIEMELT PARTNEREINK VIDEÓK LETÖLTÉSEK Cookie