Instagramm
 
RÓLUNK TERMÉKEK BESZÁMOLÓK TIPPEK GALÉRIA VIDEÓK LETÖLTÉSEK
 
 

ALAPANYAGOK

 

db
A kosárban:
0 termék
0 Ft
EGG ALBUMIN


Kifogástalan minőségű szóró-szárítással előállított, homogenizált nagy tisztaságú tojásfehérje por. Segít a bojlit keményebbé tenni és a főzési, párolási időt lerövidíteni. 1kg kb. 260 db. tojásfehérje szárazanyagának felel meg. A javasolt adagolása max. 5-10%. Ilyen mennyiség mellett még nem csökkeneti a bojlikban lévő aromák és étvágyfokozók kiáramlását! Törpe harcsás, vagy erősen rák lakta vizeken, ahol javasolt a keményebb bojli alkalmazása max. 10%-ban alkalmazva nagy segítségünkre lehet! Az egg albumin erős és jó kötőképessége mellett, nem csökkenti a bojli emészthetőségét. 

Az általunk forgalmazott Egg Albumin extra erős kötési tulajdonsággal rendelkezik!

Adagolás: max. 5-10 %

Fehérje: 80 %
Zsír: 5 %

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

BLOOD PLASMA POWDER

GARLIC ESSENTIAL OIL

RÓLUNK TERMÉKEK BESZÁMOLÓK TIPPEK GALÉRIA INFORMÁCIÓK KIEMELT PARTNEREINK VIDEÓK LETÖLTÉSEK Cookie