RÓLUNK TERMÉKEK BESZÁMOLÓK TIPPEK GALÉRIA VIDEÓK LETÖLTÉSEK
 
 

BESZÁMOLÓK

 

«« « [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10]    

I. Nemzetközi S-Carp Product bojlis versenyen. Végeredmény.

Péntek estétől a verseny utolsó éjszakája rendkívül izgalmasan és eseménydúsan alakult. A még midig borongós kissé szeles idő pozitívan hatott a halak étvágyára!

Tovább...

5. nap a I. Nemzetközi S-Carp Product bojlis versenyen

Csütörtök késő estétől ismételten megerősödött az északi - észak nyugati szél, ami kedvezett az éjszakai órákban halak étvágyának.

Tovább...

3. nap a I. Nemzetközi S-Carp Product bojlis versenyen

Napközben a csapatok nagy igyekezettel próbálják a partról különböző távolságokban megkeresni azokat a területeket, ahol vonulhatnak és táplálkozhatnak a halak.

Tovább...

2. nap a I. Nemzetközi S-Carp Product bojlis versenyen

A szél az éjszakai- hajnali órákban olyannyira erősen fújt, hogy a csapatok szinte nem, vagy csak nagyon nehezen tudták azokat a szereléseiket visszahúzni...

Tovább...

1. nap a I. Nemzetközi S-Carp Product bojlis versenyen

A mai napon megkezdődött, 16 csapat részvételével, az első Nemzetközi S-Carp Product bojlis verseny a Fehérvárcsúrgói víztározón.

Tovább...

Egy felejthetetlen hét Fehérvárcsurgón.

Július utolsó hetében Mihics Péter barátom meghívásának eleget téve, csatlakoztam hozzá egy majd egy hetes Fehérvárcsurgói horgászatra. Már jócskán rám fért egy kevéske pihenés, így külön örömmel rakodtam össze a túrára.

Tovább...

Tavalyi, késő őszi Ecsédi beszámolóm!

Még tavaly ősszel, november elején megcsörrent a telefonom. Bogi barátom hívott, hogy alkalmas lenne-e nekem az időpont november 13-20-ig egy ecsédi horgászatra, mert ő egyéb elfoglaltságai miatt, sajnos nem tud elmenni.

Tovább...

Túl a csúcson! A 27,80kg-os pontyom története...

Abban a szerencsés helyzetben tudhatom magam, hogy már több mint harminc éve hódolhatok hobbimnak és mindig kitűnő horgászvizek voltak, vannak lakóhelyem környezetében.

Tovább...

A Széki tavi új tórekord története...

Szerencsés helyzetben tudhatom magam, mert lakhelyem közelében két halban gazdag, viszonylag nagy kiterjedésű víztározó is található. Az egyiken Lőrintén tag vagyok, a másikra - Széki tóra - csak nagy ritkán, Gyuri barátom invitálására látogatok el...

Tovább...

Rekordok hete Palotáson...

Rohanó világunkban biztosan sokaknak ismerős a ''véletlenszerűen létrejött túra'' fogalma. Az idei áprilisi, öt napos horgászatunkat is ezzel a jelzővel illetném. Egyedül, Ádám barátomnak volt biztos az időpontja a horgászatot illetően...

Tovább...

«« « [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10]    
RÓLUNK TERMÉKEK BESZÁMOLÓK TIPPEK GALÉRIA INFORMÁCIÓK KIEMELT PARTNEREINK VIDEÓK LETÖLTÉSEK Cookie