RÓLUNK TERMÉKEK BESZÁMOLÓK TIPPEK GALÉRIA VIDEÓK LETÖLTÉSEK
 
 

BESZÁMOLÓK

 

«« « [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] » »»

Két hét, a nagyhalak birodalmában 1. rész

Június eleje lehetett, amikor nagybátyám felvetette, nem ismételjük-e meg a 2010-es, tavaly őszi palotási túránkat. Mivel tényleg nem voltam az idén hosszabb horgászaton, jónak véltem az ötletet, és szerettem volna minél több napot egyhuzamban eltölteni a vízparton. Vágytam a csendre, a nyugalomra, a pihenésre, amit a vízpart és a pontyhorgászat nyújt nekünk. Mindenre és mindenkire...

Tovább...

Egy sikeres horgászkaland...

Ezt az írást egy élménybeszámolónak szánom, ami nem csak arról szól, hogy hány darab 20+-os halat sikerült fognunk és ezzel bizonyítanunk, hogy mennyire „nagy horgászok” vagyunk… Én is úgy gondolom, hogy minden bojlis horgász álma az, hogy minél nagyobb halat tudjon fogni, de sajnos ma az vált trendivé, hogy az-az igazi bojlis, aki úgy szedi a húsz kg feletti halakat, mint más a virágot…

Tovább...

Egy eredményes túra lenyűgöző hala!

Az idei évben sajnos rengeteg elfoglaltságom miatt, egy Csehországi bojlis versenyt leszámítva, nem igazán volt időm vízpartra menni és hódolni kedvenc szenvedélyemnek, a pontyhorgászatnak.

Tovább...

Pontyos kalandok Muraszemenyén

Furcsán alakultak a júliusi túrám előkészületei. Még pár nappal indulás előtt az sem volt biztos, hogy egyedül leszek-e az előzőleg már lefoglalt horgászhelyen...

Tovább...

I. Nemzetközi S-Carp Product bojlis versenyen. Végeredmény.

Péntek estétől a verseny utolsó éjszakája rendkívül izgalmasan és eseménydúsan alakult. A még midig borongós kissé szeles idő pozitívan hatott a halak étvágyára!

Tovább...

5. nap a I. Nemzetközi S-Carp Product bojlis versenyen

Csütörtök késő estétől ismételten megerősödött az északi - észak nyugati szél, ami kedvezett az éjszakai órákban halak étvágyának.

Tovább...

3. nap a I. Nemzetközi S-Carp Product bojlis versenyen

Napközben a csapatok nagy igyekezettel próbálják a partról különböző távolságokban megkeresni azokat a területeket, ahol vonulhatnak és táplálkozhatnak a halak.

Tovább...

2. nap a I. Nemzetközi S-Carp Product bojlis versenyen

A szél az éjszakai- hajnali órákban olyannyira erősen fújt, hogy a csapatok szinte nem, vagy csak nagyon nehezen tudták azokat a szereléseiket visszahúzni...

Tovább...

1. nap a I. Nemzetközi S-Carp Product bojlis versenyen

A mai napon megkezdődött, 16 csapat részvételével, az első Nemzetközi S-Carp Product bojlis verseny a Fehérvárcsúrgói víztározón.

Tovább...

Egy felejthetetlen hét Fehérvárcsurgón.

Július utolsó hetében Mihics Péter barátom meghívásának eleget téve, csatlakoztam hozzá egy majd egy hetes Fehérvárcsurgói horgászatra. Már jócskán rám fért egy kevéske pihenés, így külön örömmel rakodtam össze a túrára.

Tovább...

«« « [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] » »»
RÓLUNK TERMÉKEK BESZÁMOLÓK TIPPEK GALÉRIA INFORMÁCIÓK KIEMELT PARTNEREINK VIDEÓK LETÖLTÉSEK Cookie