RÓLUNK TERMÉKEK BESZÁMOLÓK TIPPEK GALÉRIA VIDEÓK LETÖLTÉSEK
 
 

5. nap a I. Nemzetközi S-Carp Product bojlis versenyen

 
A Pénteki nap fogásai:
 
Csütörtök késő estétől ismételten megerősödött az északi - észak nyugati szél, ami kedvezett az éjszakai órákban halak étvágyának. A 9-es helyen horgászó Brillant Carp Team Szenzációs bravúrral horgászott az éjszaka folyamán ismételten. A reggeli mérlegelésig 7db mérlegelhető gyönyörű pontyot fogtak, melyek közül a legnagyobb 15,32 kg-ot nyomott.

 
A melletük 8-as álláson horgászó Életérzés Team is fogott egy 15,10 kg-os tőpontyot, amivel jelenleg a középmezőnybe kerültek. A 2-es álláson horgászó MaxCarp Team egy csodálatos 21, 85 kg-os amurt terelt a hajnali órákban a szákba. Ezzel a hallal megfogták a verseny első 20 kg feletti halát, és nagyon esélyesek a legnagyobb halat fogó csapatnak járó díjra.
 

Tőbb csapat a verseny második felére, látva a tó szenzációs amur állományát rá állt a növényevők horgászatára. Ezt a jelnlegi szabályok nem tiltják, csak kizárólag bojlival lehet ezekre a halakra is horgászni. A 4-es álláson horgászó CT Slovákia Team is újfent több szép amurt fogott, nekik a legnagyobb idáig egy 16,97 kg-os növényevő. A frontos időnek és a több napja erősen fújó északi szélnek köszönhetően a hét elejéhez képest jócskán megnőtt a fogások száma és már csak két csapat van mérlegelhető hal nélkül. A verseny jó hangulatban zajlik. A csapatok, szinte kivétel nélkül jól érzik magukat a csodás környezetben.

 

Várhatóan az utólsó éjszaka rendkívül izgalmas lesz néhány csapat számára. Találgatni, hogy ki lesz az első három helyezett egyenlőre korai volna, hisz jó pár csapatnál beindult a nap folyamán a halfogás. Mindenesetre, holnap reggel kilenc óra után kiderül ki az első három helyezettje a versenynek.


A verseny utolsó, csodálatos festői naplemetéje, a Brillant Carp Team táborából csodálva.

RÓLUNK TERMÉKEK BESZÁMOLÓK TIPPEK GALÉRIA INFORMÁCIÓK KIEMELT PARTNEREINK VIDEÓK LETÖLTÉSEK Cookie