RÓLUNK TERMÉKEK BESZÁMOLÓK TIPPEK GALÉRIA VIDEÓK LETÖLTÉSEK
 
 

3. nap a I. Nemzetközi S-Carp Product bojlis versenyen

 
 
A harmadik nap; szerda
 
A reggeli órákra a csapatok verőfényes napsütésre és szinte teljes szélcsendre ébredtek. Az éjszaka folyamán a Brillant Carp Team, a szélső 9-es álláson ismét fogott két szép halat, így megőrizték első helyüket és ők vezetik a versenyt. A csapat, valószínű, hogy jó etetési és csalizási taktikát alkalmaz, mivel eddigi halaik kivétel nélkül 10 kg felettiek, így jó eséllyel pályáznak, a legnagyobb átlagsúlyú halakat fogó csapatnak felajánlott díjakra is.
 
  
 
A 11-es helyen horgászó Szlovák Gold Carp 2. Team is tudott az éjszakai órákban újabb mérlegelhető halakat fogni, így ők jelenleg a másodikak.
 
   
 
 
Napközben a csapatok nagy igyekezettel próbálják a partról különböző távolságokban megkeresni azokat a területeket, ahol vonulhatnak és táplál-kozhatnak a halak. Egyelőre több-kevesebb sikerrel. Sajnos a várva várt hidegfront nagyon hamar elvonult, így a mai napot már ismét fülledt meleg idő jellemezte déli, délnyugati szél kíséretében. A nyomott fülledt idő igazán csak az amurok étvágyának kedvezett.
 
  
 
A hatalmas víztározón a nappali órákban előbb a 4-es álláson horgászó CT Szlovákia Team fogott több 5 kg alatti ponty után egy 7, 73 kg-os amurt, amivel az ötödik helyre kerültek. Nem sokkal ez után a 14-es álláson horgászó Halfarkasok Team terelt sikeresen szákba egy 12, 14 kg-os növényevőt.

   

Az éjszakára és a holnapi napra ismét újabb hidegfrontot, illetve esőt jósol a meteorológia, ami reméljük, végre igazán meghozza a tározó halainak az étvágyát, és megindul a halfogás.
 
 Csodálatos látvány a hatalmas víztározó..


RÓLUNK TERMÉKEK BESZÁMOLÓK TIPPEK GALÉRIA INFORMÁCIÓK KIEMELT PARTNEREINK VIDEÓK LETÖLTÉSEK Cookie