RÓLUNK TERMÉKEK BESZÁMOLÓK TIPPEK GALÉRIA VIDEÓK LETÖLTÉSEK
 
 

2. nap a I. Nemzetközi S-Carp Product bojlis versenyen

 
 
Második nap: kedd
 
Hétfő éjszaka orkán erejű szél kíséretében megérkezett a megjósolt hidegfront. A szél az éjszakai- hajnali órákban olyannyira erősen fújt, hogy a csapatok szinte nem vagy csak nagyon nehezen tudták azokat a szereléseiket visszahúzni, amelyeken kapás volt. A szél a reggeli órákra csak kissé mérséklődött, de alaposan átforgatta a tározó vízét.

 
A 9-es helyen horgászó Brillant Carp team az éjszakai két halvesztése után előbb egy 13,73 kg-os majd egy 12,49 kg-os halat fogott a reggeli mérlegelésig, amivel jelenleg vezetik a mezőnyt. 
 
                                                                                                                           
Őket a kíméleti terület melletti 11-es álláson horgászó Gold Carp team 2. és a 10-es álláson horgászó Starbaits team követi. Értékelhető halat tudott fogni még a reggeli órákban a 14-es álláson horgászó Halfarkas team, akik egy 8.36 kg-os amurt fogtak.
 
 
 
A délután folyamán több csapat is fogott már 5 kg alatti, vagy ahhoz közeli pontyokat melyeknek köszönhetően ismét nagy reményekkel várják az előttük lévő éjszakát. Mivel az esti órára a szél is csillapodott így várhatóan az előttünk álló éjszakán már nem lesz probléma a hosszú távokra történő behordás és a horgászás a csapatoknak.

 

Visszaengedés közbeni pillanatok.. 
RÓLUNK TERMÉKEK BESZÁMOLÓK TIPPEK GALÉRIA INFORMÁCIÓK KIEMELT PARTNEREINK VIDEÓK LETÖLTÉSEK Cookie