RÓLUNK TERMÉKEK BESZÁMOLÓK TIPPEK GALÉRIA VIDEÓK LETÖLTÉSEK
 
 

1. nap a I. Nemzetközi S-Carp Product bojlis versenyen

 

A mai napon megkezdődött, 16 csapat részvételével, az első Nemzetközi S-Carp Product bojlis verseny a Fehérvárcsúrgói víztározón. 

A csapatok zöme már vasárnap kora délután megérkezett az egy hetes verseny színhelyére. Dénes barátunk estére egy jó adag, nagyon ízletes babgulyást készített, amit mindenki nagyon jóízűen fogyasztott el néhány üveg sör társaságában.


A késő estig elhúzódó, kellemes hangvételű ismerkedés után hétfő reggel megkezdődött a sorsolás. A csapatok 11 órára elfoglalták a kihúzott helyeket és nagy lendülettel állították fel a táborukat illetve a szereléseiket. A verseny pontban 14 órakor megkezdődött. A mai napot, az ilyenkor megszokottnál jóval melegebb idő jellemezte erős déli széllel.


A legelső mérlegelhető halat, amit a Carpmania pontyhorgász szaküzlet jóvoltából egy 30.000 Ft-os vásárlási utalvánnyal díjaztuk, a hetes helyen horgászó Max Carp 2. csapat fogta.


 

Estétől az előrejelzés szerint komoly hidegfront érkezik a térségbe erős északi szél kíséretében, ami várhatóan jótékony hatással lesz a halak étvágyára, így a csapatok nagy reményekkel várják ez első éjszakát.
 
A holnapi napon reméljük már több csapat is eredményes lesz és szép halakkal gazdagodnak a verseny résztvevői.

RÓLUNK TERMÉKEK BESZÁMOLÓK TIPPEK GALÉRIA INFORMÁCIÓK KIEMELT PARTNEREINK VIDEÓK LETÖLTÉSEK Cookie